Organisatie


Koen Wagner vond het een groot gemis dat er geen Honderd Handen Drive meer georganiseerd werd, en besloot het voortouw te nemen om de drive weer op te zetten. Daarmee is hij de sturende kracht achter de organisatie.
Rene van Groeningen is fanatiek bridger en oud-activiteitencommissaris van zijn bridgeclub. Hij is de helpende hand in de organisatie.
Femke Frietema is een wedstrijdleidster pur sang en bridgedocent. Zij is hoofdwedstrijdleider en verzorgt de voorbereiding van de wedstrijdleiding, zoals het indelen van het speelschema en het dupliceren van de spellen.
Danny Ahrens is als speler en arbiter bij veel bridge evenementen in de regio terug te vinden. Samen met Femke verzorgt hij de wedstrijdleiding.
Marijn van Zon is gediplomeerd wedstrijdleider en oud-wedstrijdcommissaris van zijn bridgeclub. Hij is de technische man voor de website, e-mail en het promo-materiaal.

Daarnaast willen we in het bezonder ook nog Bondsdistrict Leiden e.o. bedanken voor de ondersteuning in wedstrijdmateriaal, en het Denksportcentrum Leiden voor het bieden van onderdak en Stephan Bal Catering voor het verzorgen van eten en drinken tijdens de drive.

EasyMakelaars - De makelaar die ontzorgt Matrix Frame