Organisatie


Koen Wagner vond het een groot gemis dat er geen Honderd Handen Drive meer georganiseerd werd, en besloot het voortouw te nemen om de drive weer op te zetten. Daarmee is hij de sturende kracht achter de organisatie.
Rene van Groeningen is fanatiek bridger en oud-activiteitencommissaris van zijn bridgeclub. Hij is de helpende hand in de organisatie.
Femke Frietema is een wedstrijdleidster pur sang en bridgedocent. Zij verzorgt de voorbereiding van de wedstrijdleiding, zoals het indelen van het speelschema en het dupliceren van de spellen.
Marijn van Zon is gediplomeerd wedstrijdleider en wedstrijdcommissaris van zijn bridgeclub. Hij is de technische man voor de website, e-mail en het promo-materiaal.
Marcel Felix is hoofdwedstrijdleider zijn tijdens de drive. Marcel heeft een ruime ervaring met het leiden van bridgedrives (o.a. het Nederlands Defensiekampioenschap Bridge).

Daarnaast willen we in het bezonder ook nog BC Idéfix, bridgeclub PAS en Albert Houtman bedanken voor de ondersteuning in wedstrijdmateriaal, en het Denksportcentrum Leiden voor het bieden van onderdak aan en het verzorgen van eten en drinken tijdens de drive.

Als laatste niet te vergeten onze sponsoren Adhoc & Solide, Quadraat en Matrix Frame voor de financiële ondersteuning.

Adhoc & Solide - Administratie en Advies Quadraat Leiden - Orthopedagogisch Maatschap Matrix Frame