Informatie


Wat is de Honderd Handen Drive?

De Honderd Handen Drive is een nietsontziende bridgemarathon. De naam slaat op het aantal spellen dat er op die dag gespeeld wordt. Honderd spellen op één dag, tegen twintig verschillende tegenstanders. Met 35 minuten per ronde is dat ruim 700 minuten, oftewel twaalf uur achter elkaar bridgen. En dat achter elkaar bridgen nemen we letterlijk! Om 10.00 uur gaat de rondeklok aan, en die gaat niet meer uit tot 22.00 uur. Roken, eten, koffie halen, en toiletbezoek is weggelegd voor de momenten waarop je dummy bent.

Datum, tijd en locatie

De volgende Honderd Handen Drive zal plaatsvinden op zaterdag 19 maart 2022. U bent welkom vanaf kwart over negen ’s ochtends, en wij vragen u om uiterlijk kwart voor tien ’s ochtends aanwezig te zijn, waarna er om tien uur begonnen zal worden met spelen. De drive eindigt om tien uur ’s avonds.

Competitievorm

Er zullen 100 spellen gespeeld worden in 4 zittingen van 25 spellen, zonder pauze, met als competitievorm top-integraal paren. Gezien de unieke opzet van de drive zal er in 1 lijn gespeeld gaan worden. Dit betekent dus ook dat je tijdens de dag tegenstanders van allerlei sterktes kunt verwachten, zowel toppers als beginners. Tijdens het toernooi is het wedstrijdreglement van de NBB van toepassing. Meesterpunten worden na afloop toegekend.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt €65,00 per paar. Voor junioren-, aspiranten- en pupillenparen is er een jeugdtarief. Voor een juniorpaar kost de drive €45,00 per paar, aspiranten- en pupillenparen betalen €30,00 per paar.

Het inschrijfgeld is inclusief eten tijdens de dag (broodjes, soep, fruit, warme happen). Na inschrijving kunt u het inschrijfgeld per bankoverschrijving overmaken op rekeningnummer NL50 ABNA 0971 2411 63 t.n.v. Wagner te Leiden o.v.v. uw naam en de naam van uw partner.

Afmelden is mogelijk bij de organisatie (info@honderdhandendrive.nl), tot uiterlijk 1 dag vooraf. Het inschrijfgeld krijg u dan terug.

Meesterpunten en prijzen

Voor de drive zullen meesterpunten toegekend worden, en zullen er verschillende geldprijzen en prijzen in natura te winnen zijn. Het aantal prijzen zal afhangen van het aantal deelnemers. En er is natuurlijk de felbegeerde wisselbeker.

Voor de meest originele actie tijdens de drive is een extra prijs: de Koen Cloostermans-trofee.

NBB District Leiden e.o. Matrix Frame