Organisatie


De organisatie van de 100-Handen Drive is in handen van het volgende team:

Koen is de drijvende kracht achter de drive, de regelneef, het opperhoofd. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een terugkerend evenement met zelfs internationele deelnemers. Tussen alles door, zorgt Koen er ook voor dat hij tijdens de drive zijn handen vrij heeft zodat hij zelf ook lekker mee kan kaarten.

Femke en Frank zijn de wedstrijdleiders tijdens de drive. Beide hebben ze een ruime ervaring met het leiden van toernooien als deze en houden hun hoofden koel en blijven 12 uur lang scherp. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het toekennen van de Koen Cloostermans trofee.

Rene en Marijn helpen met mee het ondersteunen van de drive. Bijvoorbeeld door het regelen drukwerk, het beheren van deze website, en het begeleiden van de catering. En natuurlijk de boodschappen op de dag voor de drive.

Matrix Frame wordt hartelijk bedankt voor de sponsoring, zonder welke de drive niet kan worden gerealiseerd. Ook willen wij graag NBB-District Leiden bedanken voor hun ondersteuning en betrokkenheid. De catering van de drive wordt gedaan door Stephan Bal Catering.

NBB District Leiden e.o. Matrix Frame